SEAFDEC/TDINSTITUTIONAL REPOSITORY
    • English
    • ไทย
    • 日本語
  • ไทย 
    • English
    • ไทย
    • 日本語
  • เข้าสู่ระบบ
Search 
  •   STIR บ้าน
  • 01 SEAFDEC/TD Publications
  • 02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
  • Enhancing Quality and Safety of Fish Products
  • Search
  •   STIR บ้าน
  • 01 SEAFDEC/TD Publications
  • 02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
  • Enhancing Quality and Safety of Fish Products
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • ตัวเลือกการเรียงลำดับ:
  • ความสัมพันธ์กัน
  • ชื่อเรียงจากน้อยไปมาก
  • ชื่อลดลง
  • ออกวันที่จากน้อยไปหามาก
  • ออกวันที่ลดลง
  • ผลลัพธ์ต่อหน้า:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Analytical methods for estimation freshness of fish 

Uchiyama, Hitoshi (Training Department, Southeast Asian Fisheries Development Center, 1978-09)
It needs hardly be stressed that freshness is one of the essential factors of fisheries products. The quality of fresh fish as well as that of processed fisheries products depends upon the freshness of fish when it is ...

© SEAFDEC/TD 2025
ติดต่อเรา | ส่งความคิดเห็น
 

 

หมวด

ทั้งหมดของ STIRชุมชนและคอลเล็กชันตามวันที่ออกผู้เขียนชื่อเรื่องอาสาสมัครคอลเลกชันนี้ตามวันที่ออกผู้เขียนชื่อเรื่องอาสาสมัคร

บัญชีของฉัน

เข้าสู่ระบบRegister

Context

Export Search Metadata

ค้นพบ

TypeBook 1ผู้เขียนUchiyama, Hitoshi 1เรื่องfish spoilage 1fishery products 1food technology 1methodology 1Processed fishery products 1... ค้นพบวันที่ออก1978 1Language (ISO)English 1มีไฟล์ใช่ 1

© SEAFDEC/TD 2025
ติดต่อเรา | ส่งความคิดเห็น