Toggle navigation
SEAFDEC/TD
INSTITUTIONAL REPOSITORY
English
ไทย
日本語
ไทย
English
ไทย
日本語
เข้าสู่ระบบ
Toggle navigation
Search Statistics
STIR บ้าน
01 SEAFDEC/TD Publications
02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
Enhancing Quality and Safety of Fish Products
Search Statistics
STIR บ้าน
01 SEAFDEC/TD Publications
02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
Enhancing Quality and Safety of Fish Products
Search Statistics
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search Statistics for Enhancing Quality and Safety of Fish Products
Top Search Terms
Previous month
Previous 6 months
Previous year
Overall
Search Term
Searches
% of Total
Pageviews / Search
1
type_keyword:Book
2990
31.80%
0.00
2
subject_keyword:fishery products
2145
22.81%
0.00
3
author_keyword:Uchiyama, Hitoshi
2124
22.59%
0.00
4
has_content_in_original_bundle_keyword:true
2102
22.35%
0.00
5
subject_keyword:fish spoilage
1972
20.97%
0.00
6
subject_keyword:food technology
1903
20.24%
0.00
7
subject_keyword:Processed fishery products
1846
19.63%
0.00
8
subject_keyword:methodology
1755
18.66%
0.00
9
dateIssued_keyword:1978
1726
18.36%
0.00
10
language_keyword:en
1698
18.06%
0.00
Total
Searches
% of Total
Pageviews / Search
9403
100.00%
0.00
Search STIR
This Collection
หมวด
ทั้งหมดของ STIR
ชุมชนและคอลเล็กชัน
ตามวันที่ออก
ผู้เขียน
ชื่อเรื่อง
อาสาสมัคร
คอลเลกชันนี้
ตามวันที่ออก
ผู้เขียน
ชื่อเรื่อง
อาสาสมัคร
บัญชีของฉัน
เข้าสู่ระบบ
Register
Statistics
View Usage Statistics
View Search Statistics