SEAFDEC/TDINSTITUTIONAL REPOSITORY
    • English
    • ไทย
    • 日本語
  • ไทย 
    • English
    • ไทย
    • 日本語
  • เข้าสู่ระบบ
ดูรายการ 
  •   STIR บ้าน
  • 01 SEAFDEC/TD Publications
  • 02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
  • Enhancing Quality and Safety of Fish Products
  • ดูรายการ
  •   STIR บ้าน
  • 01 SEAFDEC/TD Publications
  • 02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
  • Enhancing Quality and Safety of Fish Products
  • ดูรายการ
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Analytical methods for estimation freshness of fish

Thumbnail
ดู/เปิด
TD-TRB-13.PDF (3.489Mb)
Downloads: 161
วันที่
1978-09
ผู้เขียน
Uchiyama, Hitoshi
Page views
770
Share 
 
เมตาดาต้า
แสดงระเบียนรายการเต็ม
นามธรรม
It needs hardly be stressed that freshness is one of the essential factors of fisheries products. The quality of fresh fish as well as that of processed fisheries products depends upon the freshness of fish when it is landed at the port, delivered to the factory or sold to the consumer. Therefore, the problem of fish preservation, in other words "how to keep the freshness of caught fish", is of prime importance in order to increase the added value of marine products.
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12067/508
การอ้างอิง
Uchiyama, H. (1978). Analytical methods for estimating freshness of fish. Training Department, Southeast Asian Fisheries Development Center.
เรื่อง
fishery products; quality assurance; methodology; Processed fishery products; fish spoilage; food technology
คอลเลกชัน
  • Enhancing Quality and Safety of Fish Products [1]

© SEAFDEC/TD 2025
ติดต่อเรา | ส่งความคิดเห็น
 

 

หมวด

ทั้งหมดของ STIRชุมชนและคอลเล็กชันตามวันที่ออกผู้เขียนชื่อเรื่องอาสาสมัครคอลเลกชันนี้ตามวันที่ออกผู้เขียนชื่อเรื่องอาสาสมัคร

บัญชีของฉัน

เข้าสู่ระบบRegister

Statistics

View Usage Statistics

© SEAFDEC/TD 2025
ติดต่อเรา | ส่งความคิดเห็น