Toggle navigation
SEAFDEC/TD
INSTITUTIONAL REPOSITORY
English
ไทย
日本語
ไทย
English
ไทย
日本語
เข้าสู่ระบบ
Toggle navigation
Search Statistics
STIR บ้าน
01 SEAFDEC/TD Publications
02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
Enhancing Quality and Safety of Fish Products
Search Statistics
STIR บ้าน
01 SEAFDEC/TD Publications
02 Technical Publications and Reports on Fish Handling and Post-harvest Practices
Enhancing Quality and Safety of Fish Products
Search Statistics
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search Statistics for Enhancing Quality and Safety of Fish Products
Top Search Terms
Previous month
Previous 6 months
Previous year
Overall
Search Term
Searches
% of Total
Pageviews / Search
1
has_content_in_original_bundle_keyword:true
441
18.08%
0.00
2
type_keyword:Book
433
17.75%
0.00
3
language_keyword:en
416
17.06%
0.00
4
dateIssued_keyword:1978
387
15.87%
0.00
5
Hitoshi
347
14.23%
0.00
6
author_keyword:Uchiyama
347
14.23%
0.00
7
subject_keyword:Methodology
304
12.46%
0.00
8
subject_keyword:Fishery products
242
9.92%
0.00
9
subject_keyword:Fish spoilage
209
8.57%
0.00
10
subject_keyword:Food technology
207
8.49%
0.00
Total
Searches
% of Total
Pageviews / Search
2439
100.00%
0.00
Search STIR
This Collection
หมวด
ทั้งหมดของ STIR
ชุมชนและคอลเล็กชัน
ตามวันที่ออก
ผู้เขียน
ชื่อเรื่อง
อาสาสมัคร
คอลเลกชันนี้
ตามวันที่ออก
ผู้เขียน
ชื่อเรื่อง
อาสาสมัคร
บัญชีของฉัน
เข้าสู่ระบบ
Register
Statistics
View Usage Statistics
View Search Statistics